مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد از طرف خانواده (پدر و برادرانم)

با عرض سلام. پدر بنده دارای ملکی مشاعی (با سند اصلاحات ارضی بنام پدر بزرگم) بود که در سال 82 شرکت نفت اعلام کرد که در این زمین نفت وجود دارد. و بهمین دلیل کارهای سند زمین. از جمله انحصار وراثت و فک رهن اثبات مالکیت و محکومیت بیش از 8 فقره پرونده که ادعای ملک را داشتند و بلاخره انتقال ان بنام پدرم و چون من فرزند ارشد بودم و از ان گذشته در ان زمان کسی در خانواده نمیتوانست این کار ها را انجام دهد بنده تمام کارها را به مدت 3 سال انجام داده و زمین را اماده و بدون دردسر تحویل خانواده دادم. الان پدرم و سه تا از برادرانم که ان زمان درس میخواندند در ان زمین مشغول کار حراست از چاه هستند (از سال 90 که چاه را حفاری کردن) و قرار بر این بود که ماهیانه هر کدام 15درصد حقوقشان را به بنده بدهند و چون اعضای خانواده بودیم سند و مدرکی را در میان نگذاشتیم و حالا بعد از این مدت هنوز نه پولی به من داده اند و چون شاهدی نبوده شرط خود را هم نمیپذیرند. اما پدرم هم اقرار میکند و هم قبول دارد که بنده هم حق دارم و شریکم. حال ایا راهی هست که بنده بتوانم حق و حقوق گذشته خود را بگیرم. با کمال تشکر از وقت و زحمات شما عزیزان. اجرتون با خدا

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوست عزیز اونها بابت کاری که برای شرکت نفت انجام میدهند حق السعی یا حقوق میگیرند و منصفانه و قانونی نیست که از حق السعی خود به شما بدهند ولی اگر برای آنها کاری انجام داده اید که مستحق اجرت هستید میتوانید قانونی از آنها مطالبه نمایید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم