مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خوردو که برادرم با کوه تصادف کرده و ماشین به نام او هست و در بیمارستان هست کما رفته چگونه هست

با سلام و درود فراوان برادرم حدودا 10 روز پیش در جاده چالوس با کوه برخورد کرده و خودرو به پارکینگ آستارا جاده چالوس منتقل شده و خودش به بیمارستان انتقال داده شده و در آیسیو هست حالت کما هست و من برادرشم میخوام خودرو را ترخیص کنم ,, چکار باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود مالک خودرو می تواند خودرو را ترخیص کند