مشاوره حقوقی رایگان - توقیف یک چهارم حقوق بابت پرداخت مهریه

باسلام
خواهشا راهنماییم کنید باید از خودم در دادگاه دفاع کنم که یک چهارم حقوق شوهر سابقم را رفع توقیف نکنند. اعسار پرداخت مهریه را قاضی قبول کرده و 14ماه یک سکه هست در حالیکه یک چهارم حقوق ایشان اگه توقیف بشه سالی دو سکه میتونه پرداخت کنه
ایا قاضی اجرای احکام میتونه بدون رضایت بنده رفع توقیف یک چهارم حقوق کنه؟
چطور از خودم دفاع کنم از کدام ماده استفاده کنم؟ لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما به قاضی اجرای احکام درخواست بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست خودتان را به قاضی اجرای احکام ارائه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما با ماده قانونی کار نداشته باش شما فقط باید ثابت کنید که بدهکار توانایی پرداخت دارد مدارک دارا بودن او هم دست شماست نه وکیل و قاضی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما باید همین استدلال را در دادگاه مطرح کنید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توجه به فیش حقوقی بالا تقاضای کاهش مدت اقساط کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید پیگیری کنید و اعلام کنید که یک چهارم حقوق را می خواهید