مشاوره حقوقی رایگان - توقیف یک چهارم

سلام من مهریه امو گذاشتم اجرا 1 سکه پیش پرداخت و 10 ماه یکبار یه سکه درنظر گرفتن .همسر بنده کارمند شرکتی بانک مسکن .من ب تازگی رفتم درخواست توقیف یک چهارم حقوق و مزایا و عیدی و ...دادم و نامه اشو از اجرای احکام ب بانک بردم . همسرم بلافاصله رفته لایحه زده با این عنوان
حکم به اعسار اینجانب و تقسیط پرداخت مهریه صادر گردیده لذا با توجه به ماده 11 قانون اجرای محکومیت های مالی که صدور حکم به اعسار منوط به درنظر گرفتن میزان درآمد می باشد لذا دیگر توقیف محلی نداشته به همین جهت از مقام محترم درخواست لغو توقیف یک چهارم را دارم
رئیس اجرای احکامم موافقت کرده
آیا این لایحه درسته ؟؟یا من راه حلی دارم توقیف کنم یک چهارم رو؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

حق با اقا است جون دادگاه با در نظر گرفتن حقوق و...رای اعسار داده شما اگر و ضع مرد بهتر شد یا مال دار شد برو توقیف کن یا بعد مدتی تعدیل بخواه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عمل واحد اجرای احکام خلاف قانون است چون یک چهارم حقوق زوج جزو اموال وی است و جزو مستثنیات دین نیست حکم اعسار باعث نمی شود که اگر مالی از زوج پیدا شود و جزو مستثنیات دین هم نباشد قابل توقیف نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست تعدیل اقساط را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تقسیط شده باشد باید اقساط پرداخت بشه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید دادخواست تعدیل اقساط را اقامه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست اعسار مانع از توقیف اموال ودارایی شخص نمی باشد