مشاوره حقوقی رایگان - حکم غیابی دادگاه حقوقی

با سلام و عرض ادب
در تاریخ 2/5/1401 حکم غیابی صادر شده پس از مهلت 40 روزه به دفتر خدمات قضایی رفتم و درخواست اجرای حکم دادم تقریبا 3 ماهه میگذره و هیچ خبری نیس میخواستم بپرسم چقد طول میکشه تا پرونده به اجرای احکام بره
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از درخواست صدور اجرائیه از طرف محکوم له اجرائیه صادر و به محکوم علیه ابلاغ می شود که ظرف ده روز رای رو اجرا کنه
و اگر اموالی ندارد ظرف سی روز دادخواست اعسار بدهد.
شما بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه باید به شعبه دادگاه مراجعه کنید و با اخذ مدارک پرونده به شعبه اجرای احکام مراجعه نموده و تشکیل پرونده بدهید.
بعد از تشکیل پرونده و ثبت در اجرای احکام می توانید درخواست توقیف اموال بدهید و اگر اموالی برای توقیف نداشت و درخواست اعسار نداده بود می توانید حکم جلب محکوم علیه را بگیرید.
حضورا به شعبه دادگاه مراجعه کنید و موارد بالا را پیگیری کنید.