مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم پس از گذشت مهلت تجدید نظر خواهی

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم.
در مورد دادنامه ای که اخیراً برام اومده سئوال داشتم.
خط آخر دادنامه بدین شرح است: رای صادره غیابی تلقی و ظرف 20 روز قابل واخواهی در این شعبه و سپس ظرف 20 روز قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم عمومی سنندج می باشد.
الان سئوالم اینه که برای اجرای حکم و ادامه روند پرونده، باید 20 روز بگذره از تاریخ ابلاغ دادنامه یا 40 روز؟
ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام بعداز گذشت 40 روز یعنی جمع تجدیدنظروواخواهی قابل اجراست

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام 22روز مهلت واخواهی و در صورت عدم واخواهی 22 روز مهلت تجدید نظر خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

22 روز مهلت واخواهی است و 22 روز بعد از واخواهی مهلت تجدیدنظر خواهی است و بعد راس قطعی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مستحضر باشید مهلت‌های اعتراض ده روزه و یا بیست روزه دو روز به آن اضافه می‌شود که به مدت 20 روز اضافه شود مطابق قانون روز ابلاغ و روز اقدام حساب نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید از تاریخ ابلاغ چهل روز صبر کنید
در صورتی که اعتراض نکرده باشد می توانید اعتراض کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جهت اخذ پایان کار به شهرداری مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید 44روز طی شود روز ابلاغ واقدام کز موااعد قانونی نیست