مشاوره حقوقی رایگان - حکم غیابی

سلام بنده شاکی هستم حکم بصورت غیابی صادر شده کی میتونم درخواست اجراییه بدم با اینکه 20روز واخواهی تموم شده و محکوم علیه درخواست واخواهی نکرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مهلت تجدیدنظر نیز تموم بشه 42 روز باید از تاریخ ابلاغ صبر کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید 44 روز تحمل نمایید 22 روز واخواهی و 22 روز تجدید نظر خواهی روزهای ابلاغ و اقدام جز موارد قانونی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستحضر باشید باید 44 روز تحمل نمایید 22 روز واخواهی و 22 روز تجدید نظر خواهی روزهای ابلاغ و اقدام جز موارد قانونی نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

44 روز تحمل نمایید 22 روز واخواهی و 22 روز تجدید نظر خواهی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از پایان مدت واخواهی و تجدید نظر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مهلت تجدیدنظر نیز تموم بشه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از پایان مدت واخواهی و تجدید نظر کنید