مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن موتور سیکلت

با سلام

پدر و مادر من شناسنامه و کارت ملی خود را در یک اتفاق گم کرده اند و حالا قصد پدرم قصد خرید یک موتور سیکلت را دارد و درباره ی بحث به نام زدن ایا پدرم میتواند بدون مدارک شناسایی وسیله ی نقلیه را به نام خود بزند ؟؟؟

اگر نمیتواند .به نام من که سنم در حدود16سال و هشت ماه هست هست چه طور من تنها شناسنامه دارم که هنوز جدید و عکس دار نشده است

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید اعلام مفقودی کنند و المثنی برایشان صادر شود , میتوانند به نام شما هم بزنند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم