مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت در تصادف

سلام
من با موتور تصادف کردم و کلانتری رضایت بی قید و شرط دادم، اما آسیب و هزینه هام زیاد شد و با اینکه راننده گفته پرداخت میکنه اما امروز و فردا میکنه
ابلاغی که برام اومد نوشته بود صرف نظر از رضایت بی قید و شرط میتونم اعتراض بزنم و منم اعتراض زدم و روند پرونده نامه وصول لایحه شد
این باعث میشه پروندم هنوز جریان داشته باشه و بتونم شکایتم و ادامه بدم یا ممکنه قاضی قبول نکنه و پرونده بسته بشه؟
چطور میتونم پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

پس گرفتن رضایت در تصادف تصادف