مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید
من خانمی هستم 38 ساله که 16 سال هستش که ازدواج کردم و بدون فرزند بدلیل اینکه خودم مشکل نازایی دارم و نمیتونم صاحب فرزند بشم
مدت سه ساله که از همسرم طلاق عاطفی گرفتم و اصلا هیچ گونه ارتباطی باهم نداریم و فقط زیر یه سقف زندگی میکنیم
خیلی از لحاظ روحی بهم ریخته ام و گوشه گیرم به همسرم گفتم بیا طلاق توافقی بگیرم دیگه چرا بمونیم سوهان روح همدیگه باشیم ولی اون همش امروز فردا میکنه جدیدا دست بزن پیدا کرده قبلا اصلا دست روم بلند نمیکرد ولی الان چندباری با هر وسیله ای دستش برسه کبودم میکنه و وحشتناک کتکم میزنه و یجوری میخواد زورشو به رخ بکشه چون میگه ببین جون نداری و من میتونم چکارت کنم و من فقط گریه کردم به خانواده ام هیچی نگفتم
نمیدونم چکار کنم واقعا موندم دوسدارم از هم جدا بشیم ولی اون خیلی عصبیم میکنه حتی سری اخر کتک کاری گفت طلاقت نمیدم
تو رو خدا راهنماییم کنید زندگیم خیلی تلخه یه روز بعد دعواش که باز کبود شدم چند تا قرص خواب آور باهم خوردم مثلا قصد خودکشی داشتم ولی چون تعدادش کم بود فقط تا چند روز گیج بودم و بعدش خوب شدم
از چه طریقی ازش جدا بشم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بهتر است با یک وکیل حضوری مشورت و راهنمایی بگیرید .

یک وکیل

شما درخصوص ادعاهایتان باید بتوانید مدرک داشته باشید. چرا وقتی کتک میزند شکایت نمیکنید و پزشکی قانونی نمیروید؟ به جای خودکشی درقبال بدرفتاریها از خودتان واکنش نشان بدهید . اگر شوهر شما چند بار درخصوص ایراد ضرب و جرح یا تهدید یا توهین محکومیت قطعی پیدا کرد به عنوان سوء رفتار میتوانید درخواست طلاق کنید. هرکدام از شرایط ضمن عقد را هم که ایشان نقض کرده باشد و بتوانید ثابت کنید راه نجات شما برای طلاق هست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وقتیکه کتک کاری کرد باید زنگ بزنید110وبرید کلانتری یادادسرا ازش شکایت کنید وبریدپزشکی قانونی وبعلت ضرب وجرح و همچنین اگرهم مدت طولانی است که باایشان مفارقت جسمانی دارید ازطریق عسروحرج درخواست طلاق کنید