مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه

سلام بنده یک خانواده سه نفره هستیم که اولین واریزی یارانه امسال به من 845000تومان بود که هنوز مسدوده نمیدونم باید چطور رفع مسدودی کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا به بانک مراجعه کن علت و مرجع مسدود کننده و مشخص,کن بعد جهت رفع آن اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بانک مراجعه کنید و علت و مرجع مسدود کننده و مشخص,کن بعد جهت رفع آن اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به همان مرجعی که دستور مسدودی صادر کردع اعتراض کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید علت مسدودی را از بانک جویا شوید بعدا اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از بانک مربوطه و سازمان هدفمندی یارانه ها پیگیری کنید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به مرجعی که اقدام به مسدود سازی کرده مراجعه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مرجع مسدود کننده پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.