مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه دوم ملک قولنامه ای

سلام،لطفا، خواهشا راهنمایی بفرمایید. من یک ملک قولنامه ای روی خیابان کمربندی کرمانشاه دارم به متراژ 90 متر مربع که شامل 2 دهنه مغازه میباشد و از روز اول که ساخته شده حدودا 50سال پیش تجاری بوده حتی فیش اب و برق و گاز هم بصورت تجاری صادر میشود. لازم به ذکر است که کل خانه های ان منطقه قولنامه ای هستند و اخیرا اقدام به گرفتن سند برخی کرده اند. مشکل حادی که من گرفتارش شده ام اینه که سال گذشته با هزاربدبختی و پارتی و دردسر شروع به ساخت طبقه دوم به شکل سبک سازی کردم که بالغ بر10 مورد شهرداری ممانعت میکرد و وسیله میبردند و... متاسفانه به خاطر وسع مالی و افزایش وحشتناک مصالح و دستمزد و... حدود 6ماه کار من سفت کاری شده خوابید الان که اقدام به انداختن پنجره و نما کرده ام و کل شیشه ها افتاده و تقریبا 40 درصد نما هم نصب شده مجددا شهرداری هر روز مانع میشود و اقدام به بردن وسیله و تهدید شدید تخریب میکنند. حتی نزد شهردار منطقه که خودش اجازه شفاهی به من داده بودند که سریع کار را تمام کنم و متاسفانه من نتوانستم الان میفرمایند کار رو باید تعطیل کنین. هرقدر اصرار و خواهش و تمنا کردم جواب نگرفتم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم. ایا احتمال تخریب هست و اگرنه تکلیفم چیست. یک دنیا ممنون و سپاسگذارم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر خلاف مفاد پروانه ساخت عمل کنید یا اصلا بدون پروانه ساخته باشید حسب ماده 100 قانون شهرداری با شما برخورد و بسته به نظر اعضای کمیسیون حکم به جریمه یا تخریب صادر خواهند کرد.