مشاوره حقوقی رایگان - سوسابقه

سلام همسرم من به جرم حمل 23گرم هروئین 12سال ونیم حبس بهش دادن الان بعداز چهارسال و سه ماه آزادی تعلیق گرفته و میخواد بره سرکار آیا سوسابقه حساب میشه این پرونده براش ممنون میشم راهنمایم کنین??

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مشمول مرور زمان شده و سوء سابقه موثر پاک شده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم وی تعلیقی بوده خیر ولی اگر محکومبت زندان دارد بله

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله دارای سوء سابقه می باشد .

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چنانچه در مدت تعلیق مرتکب جرایم عمدی که مجازات آن حد و قصاص و تعزیر تا درجه هفت است نشود محکومیت تعلیقی بی اثر میشود و سوء سابقه ندارد و گرنه هم باقیمانده مجازات معلق شده اجرا میشود و هم مجازات جرم جدید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نظر اقلیت دوم: با پذیرش قسمت اول استدلال مزبور (نظر اول) چون محکومیت تعلیقی به صورت کلی اقدام اجرایی خاصی جز ثبت محکومیت تعلیقی ندارد و منظور از اجرای حکم در صدر ماده 25 اجرای حکم به صورت حبس در زندان می باشد به محض صدور حکم قطعی تعلیق اجرای مجازات می توان گواهی سوء پیشینه صادر نمود
نظرات متفاوت است نظر هیات عالی این است به محض صدور محکومیت تعلیقی میتوان گواهی گرفت