مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب وکیل برای تنظیم لایحه ماده 477

سلام خسته نباشید
مشاور محترم پیرو درخواست مشاوره "ماده 477 دیوانعالی" مورخ 1401.09.23 دو وکیل هستند که یکی تخصص در دعاوی جنایی با سابقه بالا صرفا "با مطالعه دادنامه آخر نسبت به تنظیم لایحه نموده است" و وکیل دوم تخصص در دعاوی جنایی ندارند ولیکن خیلی حرفه ای راهنمایی کرده اند و بابت دادن وکالت به ایشان حتماً خواستند تنها با مطالعه پرونده از ابتدا تا صدور دادنامه اخیر نسبت به تنظیم لایحه برای ماده 477 ظرف ده روز اقدام میکنند.
کدام یک انتخاب کنیم؟؟ بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صلاحیت ما نمی باشد هرکدام تمایل دارید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکیلی که پرونده را مطالعه می کند قطعا لایحه دقیق تری می نویسد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام انتخاب وکیل امری شخصی و سلیقه ای است

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
اگر به وکیلی اعتماد ندارید بهتراست وکالت ندهید واین موارد برای انتخاب وکیل نمی توانند ملاک باشند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به هر دو بگو مجتمعا برای شما اینکار را انجام دهند

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بستگی به سوابق و میزان اطلاع از موضوع و ارائه راهکار جهت تجویز عادی دادرسی

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هم مجرب و متخصص باشند هم همه پرونده را مطالعه کنند اصلح است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مطالعه پرونده دقیقتر لایحه تنظیم خواهد شد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

در اینجا تخصص لازم است هردو مشکلی ندارند،لکن انتخاب با شماست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به تصمیم خودتان دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

انتخاب هرکدام از اینا اختیاری وله نظر شما بستگی دارد

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

سلام وکیل بایستی به پرونده اشراف کامل داشته باشد.

یک وکیل

سلام گرفتن وکیل مجرب با ملاحظه لایحه بهتر است جهت تدوین لایحه .

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر توان مالي داريد هر دو

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است بیشتر باید پرونده را مورد ملاحظه قرار داد
اما بهتر آن است تا حد امکان از هر دو وکیل بهره بگیرید.