مشاوره حقوقی رایگان - امکان فروش ملک مزایده ای

سلام و عرض ادب بنده 13 هزار متر زمین کشاورزی دارم آیا این امکان برای بنده هست که برای فروش ملک را وارد مزایده کنم؟
اگر امکانش هست از چه طریق باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودت اگهی کن در روزنامه ها و دیوار و شیپور و تاریخ تعیین کن با همکاری یک وکیل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر زمین دارای شریک است می‌توانید از طریق مزایده اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
باید ملک را آگهی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مزایده امکان ندارد مگر زمین دارای حداقل دو مالک باشد و زمین غیر قابل افراز باشد و ..