مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام بنده 13 ساله که ازدواج کردم. مهریه من 2 دانگ منزل مسکونی از خانه ای که بعد ازدواج با هم بسازیم بوده است. در زمان ازدواج اصلا خانه ای وجود نداشته و فقط زمین وجود داشته که به نام همسرم بوده. الان منزل ساخته شده و کامله. الان همسرم میخواد ازم جدا بشه و درخواست طلاق داده و مدعی شده که منظورش از دو دانگ منزل این خونه نبوده. چون نه سندی به نام شده و نه اون زمان پلاکی وجود داشته که به نامم زده بشه الان من چطور میتونم 2 دانگ منزلم رو ازش بگیرم؟ چون واقعا این خونه بعد ازدواج ساخته و سند زده شده(سند رسمی به نام همسرم است)

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
اگر این موضوع در سند ازدواج شما قید شده است میتونین پیگیری کنید