مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام
بنده یه مرد 48 ساله هستم که یک پسر 9 ساله دارم. چند ماه پیش به رفتارهای همسرم مشکوک شدم. روی تلفن خونه شنود گذاشتم و فهمیدم با یک نفر ارتباط داره. پیش وکیل رفتم واسه طلاق . گفت اگر علاوه بر ویس عکس هم ازشون بگیری میتونیم حکم حبس برای خانومت بگیریم و بعد برای رضایت گرفتن ازت بهش بگیم مهریه اش را ببخشه
خواستم مشورت کنم ببینم آیا این حرف درسته؟
یا اینکه راهکار دیگری هست؟
ممنونم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شکایت رابطه نا مشروع اگر در زیر مجموعه جرایم حدی باشد غیر قابل گذشت می شود و حتی رضایت ثانویه شما تاثیری در میزان مجازات ندارد
بهتر است بعد از جمع آوری مدارک جلسه ای با همسرتان و وکیل مذبور بگذارید و عنوان کنید بهتر است توافقی جدا شویم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ارتباط نامشروع در صورت اثبات شلاق دارد ویس اماره است ادله اثباتی مثل شهادت شهود و ...نیاز است ارتباطی با مهریه هم ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم این گفته صحیح نمی باشد

چرا که رابطه نامشروع در صورت اثبات شلاق دارد و اصلاً ارتباطی به حبس ندارد

در خصوص سایر موضوعات می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
رابطه نامشروع ارتباطی به مطالبه مهریه و اقامه دادخواست طلاق نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رابطه نامشروع ثابت شود حکم آن شلاق است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود همه راه کار این نیست راه حل های دیگری نیز وجود دارد