مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام.همسر من با پسری رابطه داشته و من نمیدونم ک رابطشون تا کجا پیش رفته فقط چندتا پیامک تو گوشی همسرم پیدا کردم ک ب اون پسر گفته بود درسته چند ماهی جدا شدیم از هم ولی من هنوز تورو دوست دارم و امروز همش ب فکر تو بودم و هیچکی واس تو من نمیشه و برعکس.همسرم میگه این آقا رو نه دیده ونه بیرون رفتن.من الان چ جوری میتونم بفهمم ک رابطشون ب چ شکلی بوده ..ممنون میشم کامل توضیح بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه راهی نیست و دادگاه به صرف آنچه در سوال آمده است دستوری صادر نمی‌کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت برای اثبات نیاز ب دلایل بیشتری هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر شما از پیام ها اسکرین دارید میتوانید شکایت رابطه نامشروع مادون زنا را از مرد مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش‌بینی نیست باید تحقیقات لازم انجام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعید است راهی وجود داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از این پیامها اسکرین شات بگیرید و تحت عنوان رابطه نامشروع دون زنا شکایت کنید در صورتیکه لازم باشد قاضی دستور استعلام پیامهای بیشتر را میدهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت ادله تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
از طریق اسکرین شات پیامها و درخواست استعلام از پرینت پیامک‌ها و تماس‌های خط همسرتان با طرف مقابل با عنوان شکایت رابطه نامشروع مادون زنا مطرح و پیگیری و اثبات موضوع نمایید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید باتوجه به اسکرین پیامک ها تحت عنوان رابطه نامشروع مادون زنا اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پیگیری موضوع مستلزم طرح شکایت کیفری پیامک ها و ریز مکالمات طرفین از مخابرات اخذ گردد

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

شما صرفا می توانید اقدام به تنظیم شکواییه با عنوان اتهامی روابط نا مشروع مادون زنا نمایید،وبه پیامکهای ارسالی استنادنماییدلیکن در این نوع اتهام
متاسفانه امکان استعلام از سایر مراجع قانونی وجود نخواهد داشت.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مربوط به چند‌ماه گذشته باشد قابل تشخیص نیست