مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و عرض ادب
طبق توافقی که با همسر آینده ام انجام داده ام ایشان خودشان قبول کردند که بعد از روز عقد به اتفاق هم به محضر خانه مراجعه نموده و اقدام به بخشش کل مهریه نمایند به این دلیل که ما خودمان روی 14 عدد سکه توافق کرده بودیم اما خانواده عروس خانم به هیچ عنوان از 114 عدد سکه کوتاه نمی آیند و اصلا شرط ازدواج ما را قبول این 114 سکه از طرف من منوط کرده اند و چون من هم زیر بار 114 سکه نرفتم و نخواهم رفت به همین دلیل دختر خانم فرمودند که شما 114 عدد سکه را قبول کن بعد یه روز بعد عقد باهم میریم محضر و من همه 114 سکه را به تو میبخشم.
حالا لطفا راهنمایی بفرمایید که شرایط این نوع بخشش به چه صورت باید باشد که ما در آینده به مشکل نخوریم و ایشان هیچ ادعایی نسبت به مهریه نداشته باشند‌.
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

احتمال اینکه بعد از قبول دختر خانم به محضر بیایند صفر است مگر با حضور در دفتر خانه و بذل حقوق مالی از جمله مهریه

زهرا غریب زاده

زهرا غریب زاده :

استان :

با سلام. ابتدائا مطمعن شوید که ایا همسر اینده شما بعد از عقد اقدام به بذل مهریه مینماید یا نه؟ سپس اگر اقدام نمودند قطعا به جای کلمه بخشش مهریه از کلمه بری الذمه نمودن زوج از مهریه را قید نمیایید که در اینده به هیچ عنوان به مشکل برنخوردید. یعنی زوجه اعلام نمایند که زوج را نسبت به مهریه ابرا نمودم