مشاوره حقوقی رایگان - افترا

سلام خسته نباشید بنده چند ماه پیش با یه نفر درگیر شدم چاقو خوردم و طرف روز اول رفت بازداشت بعدش جواب پزشک قانونی من اومد حالت غیر منازعه نوشته و من شاهد هم بردم ولی پرونده قرار منع تعقیب به دلیل فقدان ادله کافی جهت انتساب بزه های فوق صادر شد بعدش اعتراض کردم بازم پرونده رد شد قطعی اومد و من نتونستم ثابت کنم حالا طرف رفته افترا شکایت کرده میتونه کاری بکنه میتونه افترا رو ثابت کنه با برگه قرار منع تعقیب که دستش داره قطعی شده من نتونستم ثابت کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نظر دادگاه دارد. مسلما ایشان حق شکایت درخصوص افترا را دارد