مشاوره حقوقی رایگان - افترا قذف

با سلام
یکی از کارمندان قبلی یک شر‌کت بدون اطلاع وارد شرکت شده و قصد بردن وسیله های خود در غیاب کارمند جایگزین جدید شده و با ممانعت کارمندان دیگر مواجهه شده و ایشان شروع به فحاشی و تهمت و افترا به کارمندان و حتی اشاره به رابطه جنسی منشی و مدیر عامل نموده ولی متاسفانه کارمندان اقدام به شکایت ننموده و حال شخص فحاش به مدیرعامل شرکت که روز مذکور در شرکت حضور نداشته اند شکواییه تهمت و افترا مطرح کرده در حالی که کلانتری محل حوادث مذکور را صورت جلسه و مکتوب نمودند. حال در روز دادگاهی باید نسبت به شکایت اقدام کرد یا بهتر است قبل از روز دادگاهی مدیرعامل و منشی و کارمندان دیگر نیز شکایت خود را تقدیم دادسرا نمایند. ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

قبل از آن البته فرقی نمی کند با شهود می توان هر وقت و هر زمان شکایت کرد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شکایت را روز دادگاه از شما نمیپذیرند باید جداگانه شکایت را مطرح کنید هر چه زودتر بهتر