مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

من در دوره آموزشی خدمت سربازی به دلیل افتادن از بلندی در حین آموزش هردو قوزک مچ پای راست و استخوان نازک نی ساق پای راستم شکست در بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفتم و اکنون پلاتین و تعداد نه پیچ در پایم است آیا میتوانم از امتیاز جانبازی برخوردار گردم ؟ آیا میتوانم معافیت دایم بگیرم لطفا به مواد قانونی اشاره فرمایید ممنون از راهنمایی شما ضمنا صورت جلسه حادثه تنظیم شده است.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، حادثه رخ داده برای شما مشمول مقررات جانبازی نیست و برخورداری از مزایای معافیت دائم از خدمت وظیفه نیز بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

امتیازات جانبازی امکان پذیر نیست و در خواست معافیت شما نیز در کمیسیون بررسی خواهد شد میتوانید در خصوص مطالبه دیه و از کار افتادگی خود اقدام نمایید درصورت همکاری میتوانید با بنده تماس بگیرید

یک وکیل

جانباز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بزرگانی روی مین رفتن نصف بدنشان گوشت کوبیده شد اونوقت امثال تو !!!!!!!!!!
دوروبرت را نگاه کن سرباز