مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی بابت انجام ندادن کاری که در شرح وظیفه م نیست

با سلام من پرستار رسمی مرکز بهداشت هستم با حکم و پست سازمانی پرستار در مرکزی که کار میکنم نیروی صندوقدار نداریم و به اجبار به من تحمیل شده و هم کار پرستاری و صندوق را با هم انجام میدهم مدت یک ماه هست که به علت دیسک گردن قادر به انجام کار صندوق نیستم و مافوق مرا تهدید به تخلفات و تهدید به اینکه چون بیماران بدون پذیرش و پرداخت هزینه میروند گفتند تمامی خسارت از حقوقم کم میکنند آیا می‌توانند این کار را بکنند من همون ابتدای امر که نمی‌خواستم کار پذیرش انجام بدم چندین نامه زدم که بنده قادر نمی‌باشم و هیچ جوابی به نامه من ندادند آیا قانونی میتوانند از حقوقم کم کنند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر نمی توانند و در صورت اجام قابل شکایت است