مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق با مرد

باسلام و خسته نباشید ببخشید من میدونم حق طلاق با زوج هست ولی ایا بی دلیل و به خاطر حرفای دروغ خانوادش زوج میتونه زوجه را طلاق بدهد ؟ تورا خدا کمکم کنید من زوجه هستم نمیخوام طلاق بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
در صورت اصرار بر طلاق و پس از پرداخت حقوق مالی شما بله می تواند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طبق قانون مدنی ایران مرد میتواند هر زمان که خواست با علت و یا بدون علت زن خود را طلاق دهد و این حکم قانون است و زنان طبق قانون مدنی ایران فاقد حق طلاق هستند و طلاق ایقاع و یک طرفه است و نیازی به قبول و یا پذیرش زن ندارد و هر مردی با پرداخت حقوق متعلق همسر خود میتواند هر زمان که تمایل داشت زن خود را مطلقه نماید و از وی جدا شود و این حق بدین شکل برای بانوان وجود ندارد و صرفا در مواقع ضروری و عسر و حرج به معنای در سختی و در تنگدستی قرار گرفتن میتوانند از حاکم شرع یا دادگاه تقاضا نمایند تا حسب ضرروت
(((( الضرورات تبیح المحضورات )))))نامبرده را توسط حکم دادگاه نه از باب حق طلاق بانوان بلکه از باب حکم دادگاه نسبت به اصدار حکم به طلاق زوجه را توسط زوج محقق سازد که در صور ت مذکور در صورت تمکین زوج بنحو مقرر توسط دادگاه اقدام ودر صورت عدم تمکین زوج مفاد جکم دا دگاه معمولا توسط مدیر دفتر و یا نماینده دادگاه در محضر و یا بعضا در خود دادگاه توسط رئیس دادگاه اجرا میگردد . .