مشاوره حقوقی رایگان - بنده از یه نفر ماشین لیزینگی خرید کردم که به مشکلاتی برخوردیم

بنده از یه نفر ماشین لیزینگی خرید کردم که به مشکلاتی برخوردیم. اون اقا دوتا ماشین چکی خریده بود که بنده یکی از اون ماشین هارو دو سال پیش خرید کردم که تمام چک هاش رو پرداخت کردم اون اقا جایی بدهکار بود و بابت بدهیش یه چک داده که چک برگشت میخوره و تمام پلاک هایی که بنام ایشون بوده توقیف میشه که از شانس بد روزگار ماشین من توقیف میشه بعد از کلی دوندگی بلاخره از جیب خودم چک رو پاس میکنم و رضایت محضری میگیرم که ماشینم ازاد بشه ولی متاسفانه از شانس بد ما یک شکایت دیگه بابت پلاک ماشینم موجود هست که به احتمال زیاد بابت ماشین دومی هستش که زیر پای خودش هست کل چهار تا چک برگه خورده ایا شرکت لیزینگ حق داره ماشین من رو که قولنامه دارم هم توقیف کنه بابت یه خودروی دیگر خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید. تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نیازی به پرداخت چک اون شخص توسط شما نبود . شما تعهداتون را به طور کامل انجام دادید. می بایست با اعتراض ثالث به توقیف خودرو نسبت به آزاد سازی آن اقدام می نمودید و در آینده نیز به همین طریق اقدام کنید. در ضمن میتوانید دادخواست مطالبه وجه رو هم داده پول پرداختی تون رو پس بگیرین .