مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش کامل خودرو مشارکتی از دادگاه

باسلام
دختر من سه دانگ از یک خودرو را به عنوان مهریه از طریق اداره ثبت بنام خود زده و الان کارت سبز خودرو بنامش هست البته سه دانگ مال شخص دیگری است والان حدود یکسال هست قصد فروش داریم وکسی بدلیل سه دانگ بودن خریداری نمی کند ایا میشود از دادگاه تقاضای دستور فروش کل خودرو را گرفت

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر باید مالی دیگر معرفی کنید یا خودتان بردارید