مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

اینجانب در تاریخ 1399/11/15 با ماشینم با خورویی تصادف کردم و مقصر شناخته شدم و هزینه ی خسارت را بیمه پرداخت کرد، فرد زیان دیده در تاریخ1399/12/10 دادخواستی به دادگاه ارائه داد و تقاضای خسارت افت ماشین را نیز کرد، برج 5سال1400دادنامه ای به بنده ابلاغ شد که محکوم به پرداخت 16میلیون تومان بابت افت ماشین شدم، چون توانایی پرداخت یکجارو نداشتم تقاضای اعسار کردم و دادگاه در برج3سال1401 با اعسار موافقت کرد و قرار بر این شد که ماهیانه مبلغ 1میلیون تومان پرداخت کنم ولی طرف مقابل هیچ شماره کارتی به بنده ندادکه مبلغ 1تومان ماهیانه را بدهم، حالا دادنامه ای به بنده ابلاغ شده که محکوم به پرداخت خسارت تاخیر تادیه از زمان ارائه دادخواست طرف مقابل به دادگاه که در برج12سال 99بوده تابه امروز شده ام، بنده که هیچ کوتاهی ای در قبال پرداخت نداشته ام، آیا اعتراضی به رای وارد است؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید هزینه را پرداخت کنید اگر مهلت تجدیدنظرخواهی وجود دارد می توانید تجدیدنظر خواهی را انجام دهید خود شما باید از اجرای احکام دادگستری شماره کارت ایشان را می گرفتید یا به صندوق دادگاه واریز میکردید