مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. من چند ساله ازدواج کردم و یه دختر 6 ساله دارم.. بعد چند سال متوجه شدم زنم با کسی در ارتباطه. بعد که فهمیدم باهاش دعوا کردم اونم رفت خونه باباش و مهرشو گذاشت اجرا. منم رفتم دادگاه که پرینت خطشو بگیرم هم قاضی هم دادستان گفتن باید خوده صاحب خط بیاد درخواست بده و من نتونستم پرینت خطشو بگیرم. بعد دادگاه به نفع اون تمام شد. تمکینم زدم متأسفانه با یه حرف قاضی تمکین به نفع اون تمام شد. چون قاضی بهم گفت شرطی نداری واسه برگشت زنت، منم گفتم پرینت خطشو بگیره برگرده.. بخاطر همین حرف همه چیز نفعش شد. الانم واسم یه سکه پیش و هر چهار ماه هم یه سکه بریدن.. من بیکارم الان و هیچ ملک و پولی هم ندارم و کمرم هم عمل کردم پلاتینه.. الان حکم جلب گرفتن چندبار فرار کردم.. میخوام برم خودمو تحویل بدم.. چون خسته شدم.. اگه تحویل بدم خودمو چه حکمی بهم میدن با این شرایطم. ممنون

پاسخ ها :

علی  میرزایی

علی میرزایی:

سلام.ضمن اینکه خودتون معرفی میکنید دادخواست تعدیل مهریه رو بدید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا اقداماتتان در پرونده کیفری و تمکین متاسفانه اشتباه بوده و با دست خود خودتان را به چاه انداختین دوما مورد شما کبفری نیست که خودتان را تحویل دهید و انتظار تخفیف داشته باشد . چون موردتان حقوقی است و شاکی خصوصی دارید در هر حال جلب خواهید شد یا اگر خودتان هم برویت=د تا تسویه حساب نکرده اید در حبس خواهید ماند مگر در صورت تقدیم دادخواست مجدد تعدیل لز زندان و موافقت قاضی با تعدیل محکوم به و پرداخت کمتر با فواصل زمانی بیشتر