مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نفوذ اداری

با سلام و عرض خسته نباشید . این موضوع اتفاق افتاده و آیا تخلف و جرمی محسوب میشود یا نه؟ آیا نقض قانون و مقررات است یا اعمال نفوذ بر خلاف حق و حقیقت انجام شده؟ مدیر یک اداره در مقابل ریاست آن اداره در نبود من یک تهمتی زد و بعد رییس آن اداره بعد از چند روز این موضوع را به من گفت و من شکایتی از طریق اداری نوشتم و ریاست آن اداره مدارک و مستنداتی از مدیریت خواست . جالب که اصلا مدارک و شاهدانی نداشت بعد از گذشت 2 ماه و اصرار به چند نفر به عنوان شاهد نامه ای نوشتند و عنوان کردند که این موضوعی که مدیریت عنوان کرده را تایید می کنند. و من به ریاست بیمارستان عنوان کردم که دروغ میگویند و ریاست بیمارستان از من به عنوان تخلف اداری به دفتر تخلفات اداری شکایت کرد. این موضوع رو میخوام جواب بدید. اولا :را ه قانونی این شکایت بدین صورت است که شاکی پرونده اینجانب بوده ام و ابتدا طرح شکایت نموده ام حتی اگر شاهدانی هم داشت می بایست شکایت اینجانب را به دفتر تخلفات ارسال میکردند و ایشان به عنوان متهم با شاهدان خود به دادگاه اداری مراجعه می کردند و جواب می دادند این روال قانونی میشد. ولی جای شاکی و متشکی عنه در این پرونده عوض شد و شکایت مرا بدین صورت بی اثر کرده اند.ثانیا گزارش ریاست بیمارستان به دفتر تخلفات اداری، خلاف واقع است و عنوان کرده که قبل از شکایت من گزارش شاهدان بوده در صورتی که گزارش شاهدان بعد از 2 ماه تنظیم شده است . حال این سوالات مطرح است آیا اعمال نفوذ انجام شده ؟ آیا نقض قانون انجام شده ؟ آیا تخلفی از ریاست انجام شده است؟آیا روال قانونی بدین صورت صحیح است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد