مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شراکت

سلام. میخواستم بپرسم نحوه شراکت در فست فودی که یکسال مشغول به کار هست و درآمد خوبی داره و جا افتاده به شکلی که سرمایه و جواز و آموزش مهارت از یک طرف (طرف اول) که در اداره مغازه فعالیت ندارد و طرف مقابل دو نفر که اداره فست فود رو به عهده دارن به صورت 50 به 50 در سود حاصل درسته؟ وگرنه به صورت معمول باید چند به چند باشه؟ ممنون و سپاس فراوان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به نوع توافق میزان سود و زیان تعیین میشود در صورت عدم ذکر میزان سود و زیان در قرارداد قانون بالمناصفه تعین نموده مگر شواهد و دلایل و قراین خلاف بالمناصفه بودن باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی به توافق طرفین قرارداد و شرایط و ضوابط میان هر یک دارد