مشاوره حقوقی رایگان - انتقال برگ سبز به نام خریدار

با سلام
من یه موتور خریدم دو ماه پیش موتور دارای سند برگ سبز و...مدارکش کامل هست اما قولنامه ای بفروش رسیده سوال من اینجاست که صاحب اصلی موتور را فروخته به یک نفر دیگه سال1394 وسند رسمی رو به اسم خریدار زده ولی خریدار اقدام به تعویض پلاک وتغییر اسم برگ سبز وکارت موتور نکرده حالا من برای اینکه سند ومدارک رو به اسم خودم بزنم باید پیش خریدار برم یا صاحب اول موتور که برگ سبز و کارت موتور به اسمش هست؟

پاسخ ها :

انتقال برگ سبز به نام خريدار خرید موتور سیکلت قولنامه ای خرید موتور سیکلت