مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت

سلام وقتی از یه سیم کارت پرینت میگیرند تا چند ماه قبل رو نشون میده؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

سوال نامفهومه ولی اخذ پرینت مکالمات معمولاً تا شش ماه قبل ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تا هر مدتی که مرجع قضایی لازم بداند و درخواست نماید و پرینت پیام ها و تماس ها در مخابرات موجود باشد و اصولا شش ماه

ولی بیشتر از شش ماه هم اگر پیام ها موجود باشند با دستور مقام قضایی امکان دارد

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما بستگی به نوع جرم دارد ولیکن در رویه دادگاه بین 6 ماه تا یکسال میباشد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی قانونا مخابرات موظف به نگهداری اطلاعات تا 6می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پیامک تا ششماه و شماره تماس تا یکسال

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مقید به مهلت نیست ولی تکلیف قانونی تا شش ماه است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شش ماه براي استعلام موارد عادي و روزمره

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام استعلام سیم کارت تا شش ماه امکان پذیر می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

صاحب خط تلفن می تواند درخواست پرینت ریز مکالمات که فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب باشد بدهد. (6 ماه) در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا" از تاریخ تنظیم سند می باشد ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.
پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام معمولا شش ماه الی یک سال آن هم به دستور مرجع قضایی

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام
معمولا اپراتورها تا 6ماه محتوای پیامکها را نگهداری می کنند که فقط با دستور مقام قضایی قابل دریافت است.

یک وکیل :

درود؛
بادستورمقام محترم قضائی ،تا6ماه گذشته را میتوان از اداره مخابرات، صرفاًبحث متن پیامک هاو شماره و زمان تماس‌ها رو درخواست نمود.
مؤیدباشید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام تا 6 ماه قبل امکان پرینت مکالمه و پیامک وجود دارد