مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشید من الان یه سال و چندماهه خونه پدرم هستم و اینکه محکوم به عدم تمکین شدم و شوهرم حکم تجدید فراش خودشونو گرفتن
منم قبلا پرونده طلبه نفقه رو باز کردم و محکوم شدم به عدم تمکین
سوال من اینه که من میتونم برم دوباره پرونده نفقه باز کنم و نفقه ی این پنج سال رو ازشون بخوام یعنی از زمان عقد تا الان؟
و اگه لازم باشه میخوام برگردم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
تا قبل از زمان صدور رای عدم تمکین را میتوانید مطالبه نمایید .

یک وکیل

به شرط اظهار تمایل به تمکین میتوانید مطالبه نفقه کنید اما مدتی را که تمکین نکرده اید مستحق نفقه نیستید.