مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن برگه ی انحصار وراثت

با تشکر از پاسختان در رابطه با مفقود شدن برگه ی انحصار وراثت

فقط می خواهم بدانم وقتی آدرس مرجع قضایی در 25 سال قبل را دقیق نمی دانم به کدام شعبه مراجعه کنم ممکن است

با مراجعه به دفتر اسناد رسمی و املاک شهر خود این برگه را دریافت کنم؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

دوست عزیزم با توجه اینکه انحصار وراثت شما مربوط به بیست پنج سال میباشد پرونده دیگر درهیچ شعبه ایی وجود ندارد وتحویل بایگانی شده است وبرای ان میتونید اما پیدا شدن ان با توجه به طول زمان تقریبا غیر ممکن است وبهترین کار دادن درخواست دوباره برای گرفتن انحصار وراثت است

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی مراجعه ودادخواست انحصار وراثت مجدد تقدیم کنید.یاالله