مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مشارکت مغازه ها در تعمیرات راه پله و ایزوگام پشت بام

با سلام
ساختمانی وجود دارد دارای 3 باب معازه در طبقه همکف و یک واحد مسکونی در طبقه بالای آنها. این واحد مسکونی راه پله مستقل برای خود دارد که البته مغازه ها با کسب اجازه در برخی مواقع خاص و نادر از راه پله استفاده می کنند.
سوال بنده اینستکه در چنین حالتی مغازه ها نسبت به تعمیرات راه پله و همچنین ایزوگام پشت بام آیا بایستی مشارکت داشته باشند؟ اگر جواب مثبت است، میزان یا درصد مشارکت چگونه باید محاسبه شود؟

با تشکر

پاسخ ها :

پرداخت هزینه تعمیرات مشاعات ساختمان توسط واحدهای تجاری تعمیرات مشاعات ساختمان