مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی

سلام خسته نباشید...
همسرم مهریه خودش رو به اجرا گذاشته از طریق ثبت.....
بنده به محض دریافت ابلاغیه از دفتر ازدواج سهم الارث خودم از یک باب منزل مسکونی رو به نام برادرم انتقال دادم.. که قبل از انتقال تمام مراحل اداری برای تفکیک سند اقدام شده بود .. و از شانس درست همون روز که ابلاغیه برام اماده انتقال شده بود. و انتقال یافت ....... الان خانومم شکایت ابطال سند کرده...... و اینم بگم که مبایعه نامه ای در مشاور املاک بین من و برادرم هست که مربوط به سال 95 میباشد که من در ان تاریخ سهم الارث خودمو فروختم و پولشم در حضور شاهدین گرفتم..... و چون در اون تاریخ سند تفکیک نشده بود و سهم الارث من سندی به نام من نداشت.. از اون تاریخ به بعد کم کم اقدام به تفکیک سند و همچنین واریز مالیات به ارث و مراحل دیگه اقدام شده... و از شانس درست همون روزی که خانومم مهریه شو اجرا گذاشته سند اماده شده....... الان ایا سندی که به نام برادرم هست ابطال میشه.... چون بعد از انتقال به نام برادرم .. ایشون به نام خود سند تهیه کرده و همچنین چون خودشم سهم داشته توو خونه.. برا سهم خودشم سند تنظیم کرده و دوتا سند رو یکی کرده.... الان امکان داره که ابطال بشه سند؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله ممکن است ابطال گردد بهتر است وکیل بگیرید و حضوراً با وکیل مشورت کنید تا راه کار مناسبی ارائه گردد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کلیه معاملات تا یک سال قبل از مطالبه مهریه میتواند شائبه فرار از دین داشته باشد