مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو معامله شده با بیعانه خیلی کم

باسلام من ماشینم رو به مبلغ 52میلیون با شخصی معامله کردم 500هزار بیعانه گرفتم و الباقی زمان سند زدن در دفترخونه قید شده است ماشین نیز پارکینگ خوابوندیم الان طرف از زمانیکه تو قراردادمون قید شده بود که پول رو بده و سند رو بگیره 1هفته گذشته و بهونش هم این هست که من مرخصی نمیتونم بگیرم شما بیاید دفترخونه اسلامشهر خانومم میاد پول رو میده از این سمت هم من ماشین رو از کسی که خریده بودم سند رو هنوز بنام خودم نخورده بود دلیلش هم این هست که از نمایشگاهی 4تا خودرو خریده بودم به مبلغ 190میلیون تومن 140میلیونش رو دادم مونده 50میلیون تومن که در واقع خریدار بیاد دفترخونه نزدیک همون نمایشگاهی که مدارک رو گذاشتیم که اماده بشه برای سند زدن که پول ماشین رو بگیرم بدم به نمایشگاه دار اون هم همونجا سند رو بزن به اسم کسی که باهاش معامله کردم بیزحمت راهنمایی کنید چیکار باید کنم خریدار نمیاد دفترخونه که ما بهش گفتیم و بعد اینکه چون ماشین رو تحویل پارکینگ دادیم و خریدار قبض پارکینگ رو 2برگی گرفتش تا اون یکی قبض نباشه ماشینم رو نمیتونم بگیرم پول بیعانه رو هم همین حالا حاضرم برگردونم ولی از اونجاییکه خریدار تو این کارها خیلی زرنگ هست نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید. باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام چندین راه حل میتواند موضوعتان داشته باشد متاسفانه سوالتان خیلی کلی است بعلاوه اینکه باید قرارداتان رویت و مطالعه شود که آیا شرط فسخی دارد یا خیر؟ محل انتقال سند تعیین شده یا خیر و چندین سوال دیگر تا پاسخی صحیح ارایه نمود . به نظر میرسد با رجوع به احدی از همکاران وکیل میتوانید راهنمایی جامع بگیرید