مشاوره حقوقی رایگان - نصب درب بین راه پله طبقه همکف به پارکینگ بعد از درب اصلی ورودی راه پله ساختمان

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده ساکن در یک ساختمان 4 طبقه و 4 واحدی که دارای دو پارکینگ خودرو نیز میباشد هستم و بنده یکی از صاحبان پارکینگ هستم که سندی میباشد
یکی از همسایگان که پارکینگ نیز ندارد بعد از درب اصلی ورودی راه پله بین طبقه همکف و پارکینگ به بهانه سرما یک درب نصب کرده و قفلی بر روی ان زده (تردد از طبقه همکف به پارکینگ را مسدود کرده و ارتباط با پارکینگ فقط از طریق حیاط و رمپ ممکن است) و با طرح این ادعا که اجازه نمیدهم کسی این درب را تخریب کند باعث مزاحمت ملکی گردیده
با فرض این موضوع که سه واحد دیگر از این موضوع رضایت داشته باشند و بنده رضایت نداشته باشم ایا میتوانم نسبت به تخریب این درب به صورت قانونی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

نصب درب در مشاعات ساختمان مشاعات ساختمان