مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق الزحمه کار

با سلام
من برای یه مشاور املاک یه خدمتی رو انجام دادم. بعد از گذشت چند روز ایشون هیچ پاسخی نمیدن به تلفن ها. حضور من رو دوربین ها ثبت کردن. به غیر از اون مدرکی ندارم.
مبلغ ناچیزی هست ولی میخوام حقم رو بگیرم. نه از طریق مراجعه خودم، میخوام قانونی باشه که. و از حقم هم نمیگذرم حتی اگه چند برابرش رو هزینه کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر دلیل و مدرک اثباتی داشته باشید میتونید قانونی مطالبه ننایید