مشاوره حقوقی رایگان - همراه داشتن شیشه مشروب

سلام ایا همراه داشتن یک عدد شیشه مشروب جهت استفاده در قلیان جرم محسوب میشود

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
بله حمل و نگهداری مشروبات الکلی جرم محسوب میباشد . طبق قانون : هرکس مشروبات الکلی را ... حمل و نگهداری داری کند ، به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده محکوم می شود " .