مشاوره حقوقی رایگان - حمل شیشه مشروب در فرودگاه امام و دادگاه

با سلام خدمت اساتید عزیز
بنده دیشب وارد فرودگاه امام شدم، زمانیکه از زیر دستگاه رد شدم به محل بازرسی رفتم و شیشه تزیینی از کیف من بیرون اوردن شخصی که در کنار من بود بطری را گرفت و به داخل کیفش گذاشت و از انجا خارج شد. پس از بازگشت مامور به قسمت چک دید که شیشه نیست و پس از بازرسی دوربین گفتند که تو مشروب داشتی منم اون شخص رو نمیشناختم که بخوام تماس بگیرم که بطری را برگرداند. تمامی افراد و مامورین شروع به تهدید شدید من کردند تا جایی که من رو با دستبند به صندلی بستند و حتی اجاره اب خوردن به من ندادند. اصرار بیش از حد آنها برای داشتن مشروب و نوشتن پرونده ای با این تیتر مظنون به حمل مشروب من رو نگران کرده. الان پاسپورتم در گرو پلیس و برای اعتراف شنبه باید به دادسرا بروم. چه بگویم ؟ چه کاری میتوانم انجام بدهم؟ ممنونم

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

در صورتی که شیشه تزئینی و فاقد مشروب باشد و دلیلی بر خلاف این ادعا نباشد جرمی محقق نشده است