مشاوره حقوقی رایگان - مقدار عودت وجه

بنده کاریابی دارم. یک نفر با برادرش قصد رفتن به کار در کشور دیگری داشتن.که دوست دوست من بود.باکاریابی در کشور مقصدهماهنگی شد نفری پانصدهزار تومن هزینه ثبت نام داشت ونفری ده میلیون کمیسیون.ایشان پس از بررسی وقبول شرایط پول ثبت نام هارا واریز و مدارک ثبت نام را ارسال کرد.برای هردونفر.
سپس کمیسیون یک نفر را واریز وقرار شد.فردا قبل از سوار شدن.کمیسیون نفردوم راهم واریز کند.ولی واریز نکرد.وبدروغ گفت که پول جورنشده وبرادرم نمی‌آید.
پس از رسیدن به کشور مقصد مشخص شد
که دروغ گفته و هردونفررفته اند.هر جوری صحبت کردم راضی به واریز کمیسیون نفر دوم نشد.کاریابیه کشور مقصدهم قبول نکرد.که با یک کمیسیون دونفررا به کارگاه تعیین شده معرفي کند.
حتا حاضرشدم.چهارمیلیون واریز کنند مابقی را از کارفرما بگیریم. تا برن سر کار ولی قبول نکردن. بعد از چند روز برگشتند و پولشان را از من خواستند چون برای من کارت به کارت کرده بودند ومن به کاریابی کشور مقصد واریز کردم.پس از کلی پیگیری و التماس شش میلیون از ده میلیون را پس گرفتم. کاریابی آنجا گفت که هزینه ثبت نام‌ ها قابل برگشت نیست و چهار میلیون هم به خاطر هزینه های هماهنگی و دروغگویی و ایجاد مشکل و حاشیه برای کاریابی کم کرد. یک میلیون و پانصد هم از خودم دادم تا قضیه تمام شود. برادرش هم گفت ما هرسه مقصریم و اشتباه کردیم. نفری یک میلیون کم کن یعنی هشت میلیون بده. پس از واریز هفت و نیم میلیون. ایشان تهدید به آبروریزی با پیامک کردند. و همه مابقی پول را خواستند. با توجه به مقصر بودنه خودشان آیا ایشان می‌تواند شکایت کند. در اینصورت چه مبلغی به ایشان می‌رسد. تمامی گفته ها قابل اثبات است. از لحاظ شرعی چه دینی برگردن من است. ممنونم از صبر و حوصله شما سربلند باشید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد و بعد به نظر جامع و دقیق رسید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید ادعای خود را ثابت کند شما هم بر اساس مستندات می توانید دفاع کنیدقبول و پذیرش با قاضییست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورتی که تمامی گفته های فوق الذکر قابلیت اثبات دارد می توانید به همین منوال از خودتان دفاع کنید و جای نگرانی نیست
ایشان هم باید برای اثبات ادعای خودش دلایل و مدارک کافی ارائه دهد و صرف ادعا کفایت نمیکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سوال شما را مطالعه کردم
نیازمند بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ر شکایت شد دفاعیات فوق را ارائه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اخذ توضیحات و بررسی جوانب هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طبق قرارداد اقدام نمایید
و از
خودتان دفاع کنید و جای نگرانی نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ثابت کنید که مقصر خودشان بوده اند مسئول نیستید .