مشاوره حقوقی رایگان - قصور اورژانس 115

برای شکایت از 115 از کجا شروع کنیم ؟
بجای حضور در منزل طی چند نوبت تماس تلفنی بجای حضور
تلفنی راهنمایی کردن
و اگه حضور پیدا می‌کردند مادر و پسر 6 ساله فوت نمی شدن و پدر الان تحت ونتیلاتور و تنفس مصنوعی نبود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به مرکز اورژانس مراجعه کنید، دلایل محکمه پسند دارید طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است...

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام به سازمان نظام پزشکی مراجعه کنید.البته صرف ادعا کافی نیست و باید،با دلایل محکم مسےولیت ایشان را اثبات کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به دادسرای نظام پزشکی با عنوان تقصیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق مرکز اورژانس محل سکونت پیگیری لازم را انجام دهید و سپس شکوائیه مناسب علیه ایشان تنظیم نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام ، ازطریق دادسرای جرایم پزشکی محل وقوع جرم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قصور و کوتاهی را میتوانید ثابت کنید در دادگاه جرایم پزشکی شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
ازطریق دادسرای جرایم پزشکی محل وقوع جرم

و

به سازمان نظام پزشکی مراجعه کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نتیجه قابل پیش بینی نیست-به نظام پزشکی طرح دعوا کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از طریق دادسرای جرایم پزشکی یا نظام پزشکی اقدام نمایید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به دادسرای عمومی شکایت کنید در شهرهای بزرگ شعبه ای مخصوص رسیدگی ب قصورات پزشکی دارند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه خود را مطرح نمایید تا ابتدا مشخص گردد که آیا قصور صورت گرفته است یا خیر

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام ابتدا موضوع را از طریق سامانه 190 در وزارت بهداشت پیگیری و رصد نمایید و چنانچه نتیجه ای از پیگیری حاصل نگردید می توانید در دادگاههای کیفری شکوائیه تقدیم نمایید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

بدون دلیل موجه و قانونی نمیتوان ادعایی را اثبات کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بازرسی و مرکز اورژانس پیگیری نمایید دادسرای جرایم پزشکی محل وقوع جرم نیز صالح به رسیدگی می باشد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام اگر دلایل محکمه پسند بر قصور یا تخلف دارید ، ازطریق دادسرای جرایم پزشکی محل وقوع جرم اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به نظام پزشکی مراجعه کنید