مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام، همسرم کلاهبردار مهریه بود. فقط اومد که مهریه بگیره منم چون فهمیدم با پرونده سازی وام بانکی بصورت صوری، ازش دو تا سفته پونصد میلیونی گرفتم و بعدم رفت حراست بانک و گفت ازم کلاهبرداری کرده و منم سفته ها رو پس دادم و اونام نگه داشتن و وساطت کردن همونجا ماجرا تموم شه. فروردین تا تیر 1400 اتفاق افتاد. ایا الان میتونه شکایت کنه که من ازش با سندسازی سفته گرفتم با اینکه 20 ماه گذشته؟ من هیچ پولی ازش نگرفتم و اصلامالی نباخته فقط گولش زدم سفته امضا کنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر در صورت استرداد سفته ها
، شکایت ایشان نتیجه نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اولا به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر وصف کیفری منتفی است
ثانیا آیا اکنون طرح شکایت شده یا می‌شود...؟