مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم ازم سفته گرفته

سلام شوهرم با زور و گذاشتن چاقو زیر گلوم ازم کاغذی گرفته مبنی بر اینکه بهش خیانت میکنم ولی من کاری نکردم و با تهدید به بردن آبروی خودمو خانوادم هم مهریمو صفر کرده هم ازم سفته 150 میلیونی گرفته چیکار کنم؟ دادگاه هم برای تمکینی که زده بود درخواستشو رد کرد گفت برای زوجه خوف جانی و حیثیتی دارد

پاسخ ها :

سفته گرفتن با تهدید از همسر سفته گرفتن از همسر تهدید به بردن آبرو سفته تمکین مهریه