مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قطع مستمری

سلام. چندبار این سوال رو پرسیدم جوابی نیومد خواهشا منو راهنمایی کنید ده سال پیش جدا شدم پدرم بازنشسته ارتش بود تحت تکلفش دراومدم چهارسال پیش صیغه زبانی کردیم بدون ثبت در هیچ محضری حدود 5ماه پیش پدرم فوت کرد و حقوقش برای من و مادرم اومد از زمان فوت تا الان برادرام دلمو خون کردن و هرروز تهدید میکنن که باید حقوقم تقسیم بشه و الا میرن شکایت میکنن که من صیغه کردم آیا به نظر شما عزیزان اونا میتونن حقوقمو قطع کنن

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانند اثبات نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پاسخ شما داده شده است خدمت شما عرض شد در صورتی که اداره مربوطه به هردلیلی متوجه شود و علم پیدا کند که شما همسر شرعی و قانونی دارید مستمری شما احتمال لغو آن وجود دارد گرچه در آن صورت نیز شما می توانید اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صیغه نامه نداشته باشید قابل اثبات نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اثبات شود بله امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مشخص شود که شما صیغه کردید حقوق شما قطع میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حتی اگر ثابت هم بشه صیغه هستید طبق رای وحدت رویه جدید بازهم مستمری شامل شما می شود نگران نباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صیغه کسی باشید حقوق شما قطع میشه و ممکن است جریمه نیز تعیین شود

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر اگرثبت نشده قابل اثبات نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر صیغه موقت باشی هرچی هم شکایت کنند قطع نمیشه اما ولی صیغه موقت را برو ثبت کن

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام،اگر صیغه نامه قانونی نداشته باشید و عقد صرفا شفاهی باشد قابل اثبات نیست و نگران نباشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید آنرا اثبات کنندچون صیغه شما مکتوب نشده

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير حقوق متعلق شماست و مادر و احياناً برادر صغير

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه ازدواج موقت شما برای تامین اجتماعی احراز شود از موارد قطع مستمری میباشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر چند اثبات عقد موقت زبانی مشکل است اما اگر به هر طریقی بیمه متوجه بشود، بله مستمری شما قطع میشود و جریمه هم میشوید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در گذشته این‌گونه بوده است که اگر همسر متوفی پس از مرگ او دوباره ازدواج کند، مستمری او قطع خواهد شد. اکنون به موجب بند یک ماده 48 قانون حمایت خانواده مصوب سال 1391 و آیین‌نامه اجرایی مربوطه مصوب 27 بهمن سال 1393 ازدواج دائم همسر یا همسران بیمه‌شدگان یا مستمری بگیران متوفی مانع استمرار در پرداخت مستمری فوت و سایر مزایای جانبی متعلق به آن‌ها نخواهد بود.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که به عقد دائم در نیامده باشید حقوق قطع نمیشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانند گزارش دهند