مشاوره حقوقی رایگان - ثنا

سلام. اگر شخصی که ثنا ثبت نام کرده. و بعد از مدتی از طرف دادگاهی برایش اخطاریه یا ابلاغیه بهش اعلام شده باشد ولی همون خطی که ثنا را با اون ثبت‌نام کرده خاموش باشد باز هم یعنی بهش ابلاغ شده است در چنین شرایطی شخص چکاری می‌تواند انجام دهد. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام تاریخ ابلاغ تاریخ ارسال پیامک به شما است، بنابراین بهتر است اگر از اون خط استفاده نمی کنید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک خط دیگری معرفی کنید.