مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

باسلام
مدت 4 ماه هست که همسر ( خانمم ) اینجانب منزل مشترک را بدون اجازه ترک کرده و به خانه پدری که سرایداری در اصفهان هست رفته و چون در یک اتاق 2 در 3 زندگی می کنن شرایط نگه داری بچه شش ساله رو نداشته، بعد از درخواست الزام به تمکین اینجانب تاریخ دادگاه خانواده برای 14 روز دیگر اعلام شده.
در ضمن همسرم مهریشو اجرا گذاشته و چون پدرم در مهریه ضامن من هست یک چهارم حقوق، خانه و مزرعه اش توقیف شده و چون درامد من از همین مزرعه پدری است با توقیف این مزرعه دیگر منبع درامدی ندارم.
با توجه به اینکه اینجانب خانه جدا دارم و در مخارج خانه کم کسر نذاشتم ، هیچ گونه خلافی هم ندارم و اعتیاد هم ندارم و الانم بچمو بزرگ می کنم و برای پیش دبستانی ثبت نام کردم و پیش خودم هست و با توجه به خیانت های مکرر همسرم که به اثبات رسیده آیا رای دادگاه به نفع من صادر می شه ؟
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

مهریه در هر صورت جزو حقوق قانونی همسر شما است و شما مکلف به پرداخت هستید. مگر در صورت طلاق توافقی

پرسشگر :

با سلام در مورد مهریه حق با شماست ولی سوال من در مورد الزام به تمکین بود که آیا با توجه به موارد فوق رای به نفع من صادر می شه یا نه ؟

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام، در صورت احراز تهیه مقدمات تمکین مانند تامین مسکن متناسب زوجه و اثاث البیت حکم الزام به تمکین صادر خواهد شد.