مشاوره حقوقی رایگان - پرینت بانکی

باسلام.
شخصی کارگر ما بوده، من و همسرم و بعضی افراد دیگر که میدانیم چه کسانی هستند برای ایشون بدون آگاهی من و همسرم پول واریز میکردند، در ازای کاری که بجای اینکه برای ما انجام داده برای خودش انجام میداده.
حال میخواهد از ما جدا شود، علاوه بر اینکه بسیار بدهکار ماست بابت اینکارش، وسایل مورد مصرفی ما را هم بلوکه کرده و میگوید نمیدهم،ما نمیخواهم کار به دادگاه بکشد چون میدانیم مجرم است و برایش دردسر میشود. ما گفتیم برو پرینت بانکی از خودت و همسرت بگیر تا مبالغ واریزی مشخص شود، ولی او راضی نمیشود پرینت بانکی بگیرد. آیا من میتوانم با کد ملی و شماره کارت او پرینت بانکی های او و همسرش را بگیرم؟

پاسخ ها :

پرینت بانکی