مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در اعسار مهریه

باسلام
بنده از سال 96 به‌ هر 6ماه یک سکه محکوم شده بودم و همان سال 96 طلاق گرفتیم. منتهی همسرم میگفت آبرویم‌ را نبر من نمیگیرم تا موقعی که ازدواج کنم‌ برم سر زندگیم بعدا میبخشم. منم اعتماد کردم و بیخیال مهریه شده بودم منتهی بعد از 18 ماه که سه سکه انباشه شده بود بی خبر حکم جلب گرفتن و ضامن معرفی کردم تقاضای اعسار دادم. نتیجه رای اعسار هم این شد که دوسکه نقد و یک سکه بعد از 10 مال از تاریخ آخرین قسط مهریه پرداخت شود، حال بنده نمیتونم این دوتا سکه رو نقد بدم حتی یک سکه هم نمیتونم بدم. باید چکار کنم؟
ضمناً بنده 3تا بچه دارم سر زندگیم هستم و هیچگونه حقوق یا مال اموالی ندارم. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

دوباره جلب میشوید و بازداشت تا ثابت شود امکان پرداخت ندارید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
میتوانید دادخواست تعدیل بدهید